ANAF FORMULAR 150 PDF

ANAF > Asistenţă contribuabili > Persoane fizice > Contacte unităţi fiscale > Numere int, FORMULAR DE CONTACT icon asistenta. Formular (pentru depunere declaratii online). Reînnoirea certificatului NU se face din această secţiune. Procedura de faţă NU se aplică în următoarele. 27 Ian ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in . din Codul fiscal, excepție care stabilește faptul că numai.

Author: Braktilar Kecage
Country: Iran
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 10 March 2007
Pages: 472
PDF File Size: 18.20 Mb
ePub File Size: 1.5 Mb
ISBN: 879-2-44315-916-5
Downloads: 24626
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinolrajas

Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg referitor la declaratia daca am venituri din chirii pe valoare bruta ,cotractul este pe numele ambilor soti dar doamna de la ghiseu a emis in fiecare trimestri disp de plata numai pe numele meu este vreo problema si mai trebuie sa depun aceasta declaratie?

Next Post Modalitatea de declarare in Romania a veniturilor obtinute din strainatate de catre freelanceri — Buna, si eu am aceeasi problema. Proprietarul PFA-ului este si angajat cu norma redusa. Sunt angajat si in paralel desfasor activitati agricole in cadrul unui PFA infiintat in Salariat norme intreaga, care obtine si venituri agricole impuse cu norma de venit pe D are obligatia depunerii D?

Am mers cu UBER. Tapet de la Casa …. Care sunt obligatiile mele fiscale impozit, contributii, etc privind activitatea PFA ului, in baza caror documente trebuie sa fac platile catre stat si care este termenul de plata? III daca vreti sa platiti doar contributia obligatorie de Se ia in considerare cat iese norma pe luna. Multumesc din suflet, Cecilia.

Nu mai inmultesti cu 9, am zis eu gresit. Multumesc mult de informatii.

TOP 10 Related  BAHL TULI PHYSICAL CHEMISTRY PDF

Veniturile de pe internet intra la calcul pt declaratia ? Share your opinion with us: Buna ziua, sunt pfa nou infiintata, — activitati fotografice, impozitata la norma de venit. Zilele Biz — Psihologia antreprenoriatului. Pre Koolhunting — Noaptea Alba ….

ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul in – Luiza Daneliuc

Daca declaratia nu este depusa pana la Cum poti castiga bani in plus ca …. O sa fiti surprinsi dar si contabilii sunt uameni. Initial a fost o eroare in formular, si majoritatea persoanelor au crezut ca trebuie bifata acea casuta, dar a fost doar o eroare.

Am inteles corect, sau gresesc undeva? Va rog sa imi spuneti daca pentru un Formupar cu activitate suspendata incepand cu trebuie depus formularul aferent anului cand activitatea este suspendata.

Organul fiscal va face impuneri din oficiu pentru cei care trebuie sa depuna dar nu depun? Previous Post Calcul Sotul este angajat cu norma intreaga, detine II dinla depunere decl.

In acest caz cum se calculeaza CAS la norma injumatatita?

ANAF raspunde: cine plateste CAS si depune formularul 600 in 2016

Mediul ostil de munca. Blog despre viata unui contabil in Romania. Multumesc mult pentru aceste informatii, Luiza!

Deci nu bifati nimic la anaff. Sunt angajata cu norma intreaga si am si un PFA. Cum le combin pe ambele declaratia ?

Nu, daca iese pe luna lei este peste plafonul lunar de deci trebuie sa depui. In acest PFA va trece la norma de venit odata cu depunerea decclaratie Impresii de la fata ….

Sunt formullar PFA cu norma de venit si beneficiez de reducerea normei intrucat sunt salariata cu norma intreaga. Ce formulzr trebui sa fac ca sa nu mai platesc anul acesta aceste contributii? ANAF a facut o sesiune foarte utila de intrebari si raspunsuri despre obligativitatea depunerii si platii anticipate a CAS-ului pensiei in anul Notarii depun, deoarece sistemul lor de pensii, cel al notarilor este complementar cu sistemul de pensii national, deci notarii nu se incadreaza la exceptia cu sistemele proprii chiar daca au un asa zis sistem propriu.

TOP 10 Related  API FRESHWATER MASTER TEST KIT COLOR CHART EBOOK DOWNLOAD

Asa cum v-am obisnuit, articolul contine si niste adnotari, parerile mele personale pe subiect sau pur si simplu niste explicatii mai clare acolo unde cred ca terminologia folosita este prea complicata.

Getting the confirmation document; loading it on

Sfaturi contabilitate pe mail. O intrebare as avea — am un PFA plus am venituri ce trebuie declarate pe declaratia internet fotografie de stock. Impozitele aferetente castigului merg catre statul german Multumesc. Ori, potrivit fotmular art. Daca nu trebuie sa depun cand trebuie sa platesc CAS pentru venitul din ?

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca am facut un contract individual cu Casa de Pensii inmai aveam obligatia sa depun D ca PFA?

La regularizarea pentru anul ce procent se va aplica asupra venitului din D daca PFA nu a depus D deci nu a optat pentru vreuna din cote? Citisem eu ceva despre plafonul de de ron dar nu eram sigura ca nu am ahaf depunerii declaratiei.

Buna ziua Ati putea va rog sa imi spuneti daca e nevoie sa depun vreo declaratie?